Jan van Strien

Beeldend kunstenaar werkend vanuit zijn atelier en galerie in Kaatsheuvel. Bronzen beelden voor binnen en buiten in vijf verschillende series en schilderijen in verschillende series waarvan twee hier op deze website uitgelicht. Ik neem naast de thuisgalerie deel aan vele exposities in binnen en buitenland (zie de expositieagenda)


Welkom!

Welkom op de website van beeldend kunstenaar Jan van Strien en tevens eigenaar van galerie en beeldentuin Artijean. Op deze site kunt u informatie en achtergronden vinden van mijn werk en van de exposities die ik thuis organiseer of heb op andere locaties. (op de link “expositieagenda” een overzicht)

In de links “Bronzen sculpturen” en “Schilderijen” kunt u mijn werken bekijken. Het is echter niet een overzicht van mijn totale collectie. Het geeft alleen een impressie weer van de werken die ik maak. De foto’s op deze website geven dus puur een impressie van mijn totaal aan werken in 2D en 3D.

Veel kijkplezier. Schroom niet een berichtje te verzenden via contact of een mail te sturen met uw vragen en/of bevindingen en/of om een afspraak te maken om het atelier, galerie en beeldentuin te bezoeken. U bent van harte welkom.